Skin boosteri

Skin boosteri su injektivni preparati na bazi hijaluronske kiseline, koji dubinski hidriraju kožu.

Dubinskom hidracijom poboljšava se tonus, tekstura i elastičnost kože, sitne bore postaju manje vidljive, a ten blistav.

Osim iznimne hidracije i osvježenja koju pružaju koži, skin boosterima mogu se umanjiti ožiljci od akni ili znakovi foto oštećenja kože, kao i razne druge nepravilnosti.

Ovaj postupak namijenjen je svima koji žele vidljivo pomlađivanje, bez obzira na dob, spol i tip kože. Skin boosteri su idealni kao priprema kože za ljeto ili kao tretman za obnovu i hidriranje kože nakon ljeta i izlaganja suncu, velikim vrućinama, vjetru i moru, koji isušuju kožu i započinju procese starenja.

Ovaj tretman za pomlađivanje kože može se primijeniti na licu, vratu, dekolteu i šakama. Sam postupak traje oko 15-20 min. Skin boosteri ubrizgavaju se tankom iglom, na svakih 1-1,5 cm. Rezultati su vidljivi odmah nakon aplikacije, a nakon 10-ak dana dolazi do punog efekta. Za vrhunske rezultate potrebna su jedan do tri tretmana godišnje.

Ovisno o stanju kože učinak može biti vidljiv i do 9 mjeseci. Za razliku od tretmana hijaluronskim filerima, ova metoda ne dovodi do pojačanog volumena.

U Histria Medicu koristimo slijedeće Skin boostere:

  • Juvederm Volite, hijaluronski gel za revitalizaciju i hidraciju kože, povećanje njene glatkoće i elastičnosti i ublažavanje sitnih bora. Samo jednim tretnanom poboljšava se kvaliteta kože u trajanju do 9 mjeseci;
  • Hydro Delux od Neauvie, koji osim hijalurona ima dodatak aminokiselina Glycin i L-Proline, kao i 0,01% hydroxyapatita, koji potiče stvaranje novog kolagena;
  • RRS HA Long Lasting, dolazi pakiran u šprici od 3 ml i stavlja se u 7 točaka sa svake strane lica, a može i kanilom, s ciljem hidracije i biorevitalizacije kože i poboljšanja njene elastičnosti i čvrstoće, utječe na rekonstrukciju kože i reduciranje bora. Injektira se u duboki dermis i preporuča se učiniti tri tretmana godišnje.
  • Viscoderm Hydrobooster, hijaluronski gel niske umreženosti za duboku hidraciju, uklanjanje površnih bora i restrukturiranje kože, posebno dizajniran za dinamičke regije lica, kao što su periorbitalna i periokularna regija.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite nas i dogovorite besplatne konzultacije prije i/ili nakon tretmana.

Scroll to Top