Asja Slivnjak-Miljanić, dr.med.

Histria Medic Asja Slivnjak-Miljanić

Asja Slivnjak-Miljanić, dr.med.

Dr. Asja Slivnjak-Miljanić rođena je u Rijeci, gdje je 1986. god. završila Medicinski fakultet. Nakon završenog staža u KBC Rijeka i Domu zdravlja Rijeka, radila je dva ljeta u turističkoj ambulanti Doma zdravlja Poreč i godinu dana u općoj ordinaciji Doma zdravlja Izola.

Godine 1992. otvara Ordinaciju opće medicine dr. Asja Slivnjak-Miljanić u Rijeci, u kojoj vrši opće i sistematske preglede, te 1996. god. upisuje edukaciju iz ultrazvučne dijagnostike abdomena, dojki, vrata kao i color doppler dijagnostike.

Dugi niz godina bila je voditeljica ultrazvučne dijagnostike u Poliklinici Medico u Rijeci.
Dr. Slivnjak-Miljanić u zdravstvenom centru Histria Medic vrši opće i sistematske preglede, ultrazvučnu dijagnostiku abdomena, dojki, vrata, citološku punkciju dojki i potkožnih struktura.

Osim navedenog, iznimnu pozornost pridaje estetskoj medicini kojoj se posebno posvetila zadnjih 10-ak godina, koja obuhvaća najsuvremenije nekirurške postupke i tretmane za pomlađivanje i nekirurški facelifting (botox, hijaluronski fileri, mezoterapija, mezoniti, PRP-pomlađivanje matičnim stanicama iz vlastite krvi, nekirurško podizanje gornjih kapaka itd.). Više o svim metodama estetskih zahvata, možete pročitati na linku.

Redovito polazeći razne stručne edukacije u zemlji i inozemstvu, dr. Asja Slivnjak-Miljanić prati suvremene medicinske spoznaje iz svih područja kojima se bavi, pa je svoj doprinos dala i kao koautor u knjizi “Sonografija urogenitalnog sustava”.

Član je Hrvatskog senološkog društva i Hrvatskog društva za estetsku medicinu.

Histria Medic Asja Slivnjak-Miljanić
Scroll to Top