PRP / Cellular matrix

PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prijevodu plazma bogata trombocitima revolucionarni je tretman koji koristi naše vlastite stanice za obnovu kože i korigiranje estetskih nedostataka.

Postupak je potpuno prirodan, siguran i izuzetno učinkovit. Pomaže u stvaranju novog kolagena, obnavljanju elastičnosti kože i regeneraciji oštećene kože, uklanjanju bora, diskretnoj nadoknadi izgubljenog volumena, usporava i poništava znakove starenja, a koža postaje svježa i sjajna. Mogu se tretirati lice, vrat, dekolte i šake, kao i vlasište radi poticanja rasta kose.
PRP se danas sve više koristi u kirugiji za cijeljenje rana, liječenje sportskih ozljeda, regeneraciji hrskavice, u stomatologiji za izgradnju kosti i druge estetsko-korektivne svrhe. Budućnost pomlađivanja i regeneracije leži u vlastitoj krvi i masnom tkivu, a cilj je postići što prirodniji izgled.

Centrifugiranjem manje količine krvi (6 ml), izdvaja se tekući dio krvi, to je plazma bogata matičnim stanicama i faktorima rasta, koja se zatim najmanjim iglama ubrizgava u kožu pa su tragovi uboda neznatni. Nakon tretmana može se pojaviti crvenilo koje nestaje za nekoliko sati.

Tretman traje oko 45-60 minuta. Preporuča se učiniti tri tretmana, svaki u razmaku od mjesec dana.

Tretman se ne preporučuje osobama s autoimunim bolestima, disfunkcijom trombocita, hemodinamskom nestabilnosti, malignim bolestima, trudnicama, pacijentima na antikoagulacijskoj terapiji.

CELLULAR MATRIX je revolucionarna inovacija u regeneraciji kože nastala kombinacijom plazme bogate trombocitima i neumrežene hijaluronske kiseline.
Hijaluronska kiselina produžuje vrijeme djelovanja faktora rasta u tkivu i stvara duži efekt migracije matičnih stanica i regeneracije tkiva u odnosu na PRP bez nje.

  • Potiče proizvodnju novog kolagena;
  • Povećava elastičnost, tonus i čvrstoću kože;
  • Stimulira diferencijaciju i proliferaciju matičnih stanica;
  • Aktivira angiogenezu;
  • Stvara diskretan volumizirajući efekt;

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite nas i dogovorite besplatne konzultacije prije i/ili nakon tretmana.

Histria Medic Cellular matrix
Scroll to Top