Estetska medicina

Estetska medicina relativno je nova grana medicine koja se bavi zdravom individuom i predstavlja efikasan odgovor na zahtjeve današnje populacije. Objedinjuje medicinske minimalno invazivne zahvate, čiji je rezultat očuvanje i unaprjeđenje fizičkog izgleda, kao i korekcija nesavršenosti lica i tijela.

Možemo reći da se bavi izgradnjom i rekonstrukcijom psihofizičke ravnoteže zdrave osobe, koja može živjeti s nelagodom zbog neprihvaćanja određenih nesavršenosti svog lica i tijela, što znači da ima značajnu ulogu u poboljšanju samopouzdanja.

S obzirom da se radi o minimalno invazivnim zahvatima, pacijent se nakon tretmana vraća svojim uobičajenim aktivnostima, pridržavajući se savjeta koje dobiva od strane svoga liječnika.

Zbog kratkog trajanja zahvata, relativne bezbolnosti (prije svakog tretmana se aplicira anestetska krema), brzog učinka i sigurnosti, estetski minimalno invazivni tretmani postali su dio normalne zdravstvene rutine.

Odmah nakon tretmana oko tretiranog područja uobičajena je pojava blagog crvenila, iritacije kože, otoka i diskretne bolne osjetljivosti, modrica na mjestu uboda, koje u prosjeku traju tjedan dana i mogu se prekriti puderom nakon 24 sata. Ponekad se nakon aplikacije filera u određenim zonama lica vide ili osjećaju pod prstima diskretna izbočenja, koja nije potrebno masirati jer se nakon 48 sati “umreže” u tkivo.

Nakon estetskih tretmana ne preporuča se uzimati lijekove protiv bolova, pritiskati i masirati tretirane regije, boraviti na suncu ili u sauni tri do četiri dana od tretmana. Također treba izbjegavati tjelovježbu dva do tri dana nakon tretmana.

Unatoč nezaustavljivim procesima starenja kože i potkožnih struktura, uz odgovarajuće estetske tretmane možete izgledati mladoliko, zdravo i svježe, bez obzira na godine.

U zdravstvenom centru Histria Medic nudimo najnovije tretmane za pomlađivanje i usporavanje starenja kože, rehidraciju kože, ublažavanje bora, vraćanja volumena licu, a orijentirani smo na individualni pristup svakom pacijentu.

Svi preparati koji se koriste u zahvatima registrirani su u RH, u originalnom su neotvorenom pakiranju, imaju naljepnicu koja se daje pacijentu, a koja sadrži naziv samog preparata, datum proizvodnje i datum isteka roka valjanosti samog proizvoda.

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima je dogovaranje termina i dolazak na konzultaciju.

U neposrednom kontaktu, dr. Slivnjak-Miljanić moći će Vas informirati o eventualnim tretmanima kojima možete zadovoljiti svoje potrebe i očekivanja te Vam dati odgovarajuće savjete, isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga.

Jamčimo Vam najviši standard usluge i najkvalitetnije preparate.

Scroll to Top