Plasmage

PLASMAGE je medicinski uređaj nove generacije za neinvazivnu mikrokirurgiju, kojim radimo nekiruršku blefaroplazmu – podizanje i zatezanje očnih kapaka i kože oko očiju, uklanjanje bora, strija, nepravilnosti na koži, raznih kožnih izraslina i hiperpigmentacija (xanthelasma, lentigo, ožiljci, ožiljci od akni, fibromi, veruke, keratoze), za tretmane biostimulacije-pomlađivanja kože.

Histria Medic Plasmage

Aparat radi na principu frakcijske plazme – generira plazmu kroz električno otpuštanje koje počinje kada se vrh igle približava koži, ali je ne dodiruje.

Ta električna iskra, odnosno plazma toliko brzo zagrijava tkivo da višak kože koji tretiramo doslovno nestane u trenu i ostane sitna opekotina, kao mala smeđa točkica koja nestaje za 7-10 dana.

Vrijeme oporavka je kratko, a rezultati, posebno za podizanje očnih kapaka su zapanjujući. Višak kože i spušteni kapci postali su jednostavno i učinkovito rješiv problem za svega 20-ak minuta.
Ima 6 razina snage i 5 razina modulacije svake snage, što omogućuje najprecizniju prilagodbu svakom individualnom stanju.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite nas i dogovorite besplatne konzultacije prije i/ili nakon tretmana.

Scroll to Top