Kolagen

Kolagen Nithya je 100% pročišćen kolagen namijenjen upravo injiciranju u kožu, s posve jedinstvenim mehanizmom djelovanja. Direktnom aplikacijom kolagena u kožu nadoknađujemo ga točno u sloju kože u kojem se smanjio ili nestao u procesu starenja ili je pak potreban zbog popravljanja specifičnih stanja poput akni, ožiljaka i strija.

Histria Medic Kolagen Nithya

Preparat stimulira i stanice kože na proizvodnju novog kolagena, neokolagenezu. Zbog dvostrukog djelovanja kolagen Nithya osigurava najbolje rezultate. Nadoknada kolagena vidljiva je odmah nakon izvođenja tretmana, a nakon dva do četiri tjedna rezultati se drastično poboljšavaju.

Nithya je kolagen koji povećava elasticitet kože, ublažava znakove starenja i smanjuje bore. Ima izvrstan učinak na obnavljanje kože oštećene od sunca, a posebno je učinkovit kod suhe i namreškane kože vrata, jer je uklanjanje znakova starenja s vrata mnogo teže nego na licu. Najveća prepreka mladolikom izgledu u ovoj regiji je sama građa vrata. Koža vrata bitno je tanja od kože lica, sadržava mnogo manje gradivnih elemenata, pa tako i samog kolagena, što znači da su vezivno, potkožno masno tkivo i mišići slabiji nego na licu, zbog čega bore i višak obješene kože na vratu primjećujemo najčešće već sredinom 30-ih.

Nithyja je razvila i koncentriraniji preparat namijenjen korištenju na ostalim dijelovima tijela i izvrsne rezultate pokazuje na smanjenju strija, celulita, ali i naborane kože na području šaka i nadlaktica.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite nas i dogovorite besplatne konzultacije prije i/ili nakon tretmana.

Scroll to Top