PROFHILO je 3u1 proizvod, jer djeluje kao kombinacija filera, mezoterapije i skin boostera. S jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64 mg/2 ml) potiče, hidrira i regenerira kožu, preoblikuje opušteno tkivo, potiče obnavljanje potkožne masti, te daje odlične rezultate kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima.

Stimulacija 4 različite vrste kolagena i elastina odvija se polaganim otpuštanjem HA te rezultira značajnim poboljšanjem tkiva u samo mjesec dana, nakon 2 tretmana. Ne možemo reći da je Profhilo samo booster ili biorevitalizator kože, jer također, ima značajan učinak zatezanja i podizanja tkiva.

Profhilo je gel hijaluronske kiseline, u kojem je na poseban način kombinirana hijaluronska kiselina niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase hidrira kožu i stimulira proizvodnju prirodnog kolagena i elastina, a ona visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože.

Za razliku od uobičajenih dermalnih filera, ne stvara dodatni volumen, već duboko u tkivu potiče fibroblaste da sami proizvedu više kolagena i “zadebljaju” kožu kako bi se dobili što prirodniji rezultati.

Zbog toga je, osim za lice, idealan za tretiranje raznih područja koja je inače teško tretirati uobičajenim filerima poput vrata, ruku, unutrašnje strane bedara, koljena. Tretman je namijenjen svim osobama kod kojih je primijećen pad kvalitete kože te su vidljivi znakovi starenja.

Najčešće se radi o osobama u dobi između 35 i 60 godina, dok se kod mlađih osoba Profhilo može koristiti za prevenciju starenja kože. Dolazi pakiran u šprici od 2 ml. Injektira se duboko u dermis u pet posebno odabranih točaka s obje strane lica po posebnoj BAP tehnici (Beauty Aesthetic Points) i postupak traje oko 10 min. Kod injektiranja je smanjena mogućnost pojave hematoma.

Potrebno je provesti dva tretmana s razmakom od mjesec dana, a za dugotrajne rezultate i održavanje svježine kože, preporučuju se dva do tri tretmana godišnje.

SUNEKOS je novi biostimulator kože s ekskluzivnom formulom koja sadrži hijaluronsku kiselinu (HA), srednje i niske molekularne težine i 6 specifičnih aminokiselina. Sunekos stimulira fibroblaste u koži kako bi je potaknuo na proizvodnju kolagena i elastina, tako da, ne samo da smanjuje znakove starenja, već rezultati izgledaju potpuno prirodno, a vaša koža postaje glatka, hidrirana i blistava.

Njime se tretiraju osjetljiva područja oko očiju, na licu, vratu, dekolteu i šakama, te je savršen za ranije znakove starenja.

Posebno je pogodan za pacijente koji ne žele volumizaciju lica filerima, kao i za muškarce.

Postoje dva preparata koji se koriste zajedno: Sunekos 1200 i Performa. U prvom tretmanu koriste se oba proizvoda, a zatim se 2-3 puta u razmaku od 14 dana koristi samo Sunekos 1200.

Indikacije:

 • gubitak tonusa kože i opuštena koža;
 • suha, nehidrirana koža;
 • ožiljci od akni;
 • tamni podočnjaci;
 • oštećenja od sunca;
 • fine linije i bore.

JALUPRO je moćan i inovativan biorevitalizator kože, koji, zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine, a posebno jedinstvenom i patentiranom sastavu specifičnih aminokiselina i peptida od kojih se sastoji, utječe na optimalnu produkciju kolagena, obnavljanje extracelularnog matrixa kože i potpornih vezivnih struktura, kao i hidraciju kože.

Tretman je primjenjiv na svim područjima kože lica i tijela: izgubljen tonus kože, ožiljci, devitalizirana tanka i naborana koža. Jalupro ujednačava ten kože i ublažava hiperpigmentacije i tamne podočnjake.

Najbolji rezultat dobiva se redovitom primjenom, po protokolu od 3-4 tretmana, s razmakom od 2-3 tjedna između njih. Unosi se vrlo tankom i kratkom iglom u obliku sitnih papula. Ovisno o vrsti tretmana razlikuje se i dubina aplikacije. Oporavak je brz i kratkotrajan.

Postoje 4 proizvoda:

 • Jalupro Super Hydro;
 • Jalupro Classic LMW;
 • Jalupro Pink HMW;
 • Jalupro Young Eye;

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite nas i dogovorite besplatne konzultacije prije i/ili nakon tretmana.

Prednosti Profhila:

 • Potpuno prirodno se integrira u vašu kožu.
 • Do sada nije zabilježena nikakva nuspojava ili komplikacija.
 • Daje potpuno prirodne rezultate.
 • Jedan je od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline.
 • Brz i jednostavan tretman i aplikacija bez potrebnog vremena za oporavak.
 • Potiče stvaranje vlastitog kolagena, elastina u koži te masnih stanica.

Usluge i tretmani koje nudimo su:

Scroll to Top